Доступність посилання

ТОП новини

Ракетний обстріл Вишгорода: кількість жертв зросла


Багатоповерхівка у Вишгороді після масованого ракетного удару, 23 листопада 2022 року
Багатоповерхівка у Вишгороді після масованого ракетного удару, 23 листопада 2022 року

Кількість жертв ракетного обстрілу у Вишгороді збільшилася до шести людей, повідомив керівник Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов.

«6 загиблих, 30 постраждалих, розбиті багатоповерхівки, зламані долі. Місто Вишгород з’явилося на 200 років раніше за Москву і, попри все, буде процвітати, коли її вже не буде, бо тут живуть незламні українці, яких ракетами не залякати. Разом переможемо», – написав він у фейсбуці.

Раніше повідомлялося про 35 постраждалих, з них – 4 загиблих, внаслідок влучання ракети на Вишгородщині.

Росія завдала чергового масованого ракетного удару 23 листопада по Києву та інших українських населених пунктах. На Київщині повідомлялося про влучання в об’єкти критичної інфраструктури, багатоповерхівки у Вишгороді та приватний сектор у Чабанах.

Як повідомили в Генштабі ЗСУ, російських ударів зазнали житлові будинки, ТЕЦ та підстанції у Києві, Київській, Вінницькій, Львівській та Запорізькій областях. Через удари зникло електро- і водопостачання.

Читайте також: Голова Київської ОВА показав наслідки влучання ракети в будинок у Вишгороді – фото

За даними командування Повітряних сил, Росія завдала ракетного удару з Ростовської області, району Каспійського моря та з акваторії Чорного моря.

У Міноборони Росії заявили, що російський масований ракетний удар 23 листопада мав за ціль «системи військового управління України та повʼязаних з нею об'єктів енергетики»

XS
SM
MD
LG