Доступність посилання

ТОП новини

У США після заяв Тимошенко не коментують, чи є розслідування щодо Порошенка


Президент України Петро Порошенко
Президент України Петро Порошенко

Міністерство юстиції США не коментує, чи відкрите розслідування за будь-якими епізодами щодо президента України Петра Порошенка та його оточення. Про це кореспонденту Радіо Свобода 26 березня повідомив офіційний представник американського відомства, відповідаючи на запитання з приводу звинувачень кандидата в президенти України Юлії Тимошенко на адресу Порошенка та його оточення.

Посольство Великої Британії в Україні повідомило 25 березня, що Британський Офіс із розслідування шахрайств не має справ проти президента України Петра Порошенка.

23 березня кандидат в президенти України, лідер партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що нібито Європейське управління з питань протидії зловживанням та шахрайству (OLAF) і Офіс розслідувань тяжкого шахрайства Великої Британії (SFO) відкрили корупційні справи проти чинного президента Петра Порошенка та його оточення.

OLAF також заперечив цю інформацію.

Передвиборчий штаб кандидата Порошенка назвав заяву Тимошенко такою, що «містить ознаки шахрайства», і закликав її до публічних вибачень.

ТАКОЖ НА ТЕМУ ВИБОРІВ-2019:

Синод ПЦУ: «Оцінюйте кандидатів не за обіцянками, а за плодами їхніх справ»​

Війна і вибори-2019. Українці мають обрати Верховного головнокомандувача ЗСУ

Росія кинула сотні мільйонів доларів, щоб зірвати вибори в Україні (огляд преси)

Як голосують українці. Сім карт, які пояснюють вибори президента

XS
SM
MD
LG