Доступність посилання

ТОП новини

Суд призначив дату розгляду позову Нефьодова про поновлення на посаді


Про те, що Нефьодов подав позов, стало відомо 20 травня
Про те, що Нефьодов подав позов, стало відомо 20 травня

Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження і призначив на 1 липня підготовче засідання у справі за позовом Максима Нефьодова до Кабінету міністрів, в якому він просить поновити його на посаді голови Державної митної служби. Про це 26 травня повідомила пресслужба ОАСК.

«Нагадаємо, позивач, просить суд визнати протиправним і скасувати розпорядження Кабінету міністрів України, датоване 24 квітня, «Про звільнення Нефьодова Максима Євгеновича з посади голови Державної митної служби України» і просить поновити його на зазначеній посаді. Водночас позивач – Максим Нефьодов, просить ОАСК стягнути на його користь суму середнього заробітку за час вимушеного прогулу виходячи з розміру його середньоденної (годинної) заробітної плати», – йдеться в повідомленні.

Про те, що Нефьодов подав позов, стало відомо 20 травня.

Президент України Володимир Зеленський на пресконференції 20 травня заявив, що ексголова Державної митної служби Максим Нефьодов може працювати в Офісі президента. «Мінус десятки мільярдів гривень за рік, немає наповнення бюджету», – так Зеленський оцінив результати роботи Нефьодова на посаді.

24 квітня уряд звільнив з посади керівників Державної митної служби Максима Нефьодова та його заступників, а також голову Державної податкової служби Сергія Верланова. Сергій Верланов очолив Податкову службу в травні 2019 року. Нефьодов став керівником Митної служби в липні.

XS
SM
MD
LG