Доступність посилання

ТОП новини

Ракетний удар по Запоріжжю: зі зруйнованого будинку евакуювали близько 50 людей


Наслідки ракетного удару армії РФ по багатоповерховому будинку Запоріжжя, 22 березня, 2023 року, ілюстративне фото
Наслідки ракетного удару армії РФ по багатоповерховому будинку Запоріжжя, 22 березня, 2023 року, ілюстративне фото

У Запоріжжі евакуювали близько 50 мешканців будинку, в який у ніч проти 18 жовтня влучила ракета армії РФ, повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

У відомстві кажуть, що в Запоріжжі внаслідок удару військ РФ зруйнувано під’їзд житлового будинку з 5-го по 3-й поверхи.

Своєю чергою у ДСНС додали, що спільно із правоохоронцями та волонтерами «Вогник Запоріжжя» врятували чоловіка, якого на ношах винесли назовні та передали медикам.

У ніч проти 18 жовтня армія РФ атакувала Запоріжжя, в місті пролунало шість вибухів. Одна з ракет армії РФ поцілила в багатоповерховий житловий будинок, повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

Близько 1:30 у Запорізькій області оголосили повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння. Крім того, про небезпеку попередили жителів Дніпропетровщини, Херсонщини та Миколаївщини.

Російські військові регулярно атакують українські населені пункти з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, РСЗВ. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

ООН станом на 8 жовтня підтвердила загибель 9 806 і поранення 17 962 цивільних людей в Україні внаслідок повномасштабного вторгнення Росії. При цьому в організації наголошують, що реальне число жертв є значно вищим.

Форум

XS
SM
MD
LG