Доступність посилання

ТОП новини

У Криму пояснюють відсутність інтернету «модернізацією»


Мобільний оператор Win Mobile, що працює в анексованому Росією Криму, пояснив перебої інтернет-зв’язку, якого у деяких регіонах немає другу добу, технічними роботами.

«У зв’язку з необхідністю проведення робіт з модернізації мережі магістрального провайдера інтернет-послуг, викликаного підвищеним попитом на послугу бездротової передачі даних, найближчі кілька днів можуть спостерігатися труднощі з доступом до інтернету», – мовиться у повідомленні на сайті компанії Win Mobile.

Напередодні ще один кримський оператор – «Кримтелеком» – також оголосив про технологічні роботи.

Жителі північного Криму скаржаться на відсутність інтернет-зв’язку, якого у деяких регіонах немає вже другу добу. Про збої у роботі інтернету, зокрема, повідомляють користувачі у Джанкої, Армянську, Красноперекопську, Красногвардійському, у Первомайському та Роздольненському районах.

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію та анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

XS
SM
MD
LG