Доступність посилання

ТОП новини

НКРЕКП надала «Нафтогазу» ліцензію на постачання електроенергії


Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг України (НКРЕКП), видала компанії «Нафтогаз України ліцензію на постачання електроенергії.

Комісія ухвалила надала ліцензію на право ведення господарської діяльності з постачання електричної енергії ТОВ «газопостачальна компанія «Нафтогаз України», яка входить до складу акціонерної компанії «Нафтогаз України».

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» є вертикально-інтегрованою нафтогазовою компанією, яка здійснює повний цикл операцій з розвідки та розробки родовищ, експлуатаційного та розвідувального буріння, транспортування та зберігання нафти і газу, постачання природного і скрапленого газу споживачам.

НКРЕКП здійснює держрегулювання діяльності суб’єктів природних монополій в електроенергетиці, теплопостачанні, нафтогазовому комплексі, централізованому водопостачанні та водовідведенні, переробці та захороненні побутових відходів, а також забезпечує проведення цінової і тарифної політики в цих сферах.

XS
SM
MD
LG