Доступність посилання

ТОП новини

Штаб: через обстріли на Донбасі загинув військовий, ще один поранений


У штабі АТО заявляють, що сьогодні у зоні бойових дій на Донбасі один український військовий загинув, ще один поранений.

Як повідомляє прес-центр штабу, всього на Донбасі було зафіксовано 5 обстрілів з підтримуваних Росією бойовиків.

За даними штабу, на луганському напрямку бойовики застосували 82-міліметрові міномети по позиціях українських військових біля Зайцева, з гранатометів і стрілецької зброї сепаратисти обстрілювали опорні пункти біля Кримського і Новолуганського.

На донецькому напрямку бойовики з мінометів калібру 82-міліметри і стрілецької зброї обстрілювали українських військових вели вогонь по захисниках Водяного, а зі стрілецької зброї – по оборонцях шахти Бутівка.

Підтримувані Росією бойовики «ДНР» звинувачують українських військових в обстрілі селища Зайцеве біля Горлівки, унаслідок чого пошкоджений будинок і лінії електропередач. В угрупованні «ЛНР» заявляють, що українські військові один раз порушили режим тиші.

Тристороння контактна група щодо врегулювання ситуації на Донбасі оголосила черговий, новорічно-різдвяний, «режим тиші» з півночі 23 грудня 2017 року. Нинішнє нове перемир’я, як і попередні, порушується практично щодня. Сторони заперечують свою вину в цьому і звинувачують одна одну в провокаціях.

XS
SM
MD
LG