Доступність посилання

ТОП новини

Трамп після погроз заявляє про готовність до «справжньої» угоди з Іраном


Раніше президент США погрожував Іранові історичними наслідками
Раніше президент США погрожував Іранові історичними наслідками

Президент США Дональд Трамп заявляє, що готовий вести переговори про нову ядерну програму з Іраном. Він сказав про це після двох днів різкої взаємної критики з іранським керівництвом.

«Побачимо, що буде, але ми готові укласти справжню угоду, а не угоду, напрацьовану попередньою адміністрацією, яка була катастрофою», – сказав Трамп 24 липня, виступаючи в штаті Міссурі.

Раніше президент США пригрозив Іранові історичними наслідками. Це сталося після того, як іранський президент Хасан Роугані попередив Трампа, щоб він «не грався з хвостом лева».

Читайте також: Що далі? Які можливості має Іран після виходу США з «ядерної угоди»

Схожі обміни критичними заявами були раніше в Трампа із лідером північної Кореї Кім Чен Ином. Ця критика припинилася після саміту двох президентів, що відбувся 12 червня в Сінгапурі.

У травні Дональд Трамп оголосив, що США виходять з ядерної угоди з Іраном, укладеної 2015 року між Тегераном і шістьма державами, й повторно запровадить жорсткі санкції. Крім того, Трамп пригрозив санкціями іншим країнам, які «допомагатимуть Іранові у його намаганні розробити ядерну зброю».

XS
SM
MD
LG