Доступність посилання

ТОП новини

ЗСУ дістали до Луганська і ліквідують бойовиків, Пригожин «здає» позиції? Нові дані | Свобода Live


 The Washington Post: Пригожин в обмін на відхід ЗСУ з Бахмута пропонував передати ГУР інформацію про позиції підрозділів армії РФ
The Washington Post: Пригожин в обмін на відхід ЗСУ з Бахмута пропонував передати ГУР інформацію про позиції підрозділів армії РФ
  • Гра Пригожина, коментарі Кремля, і реакція українського ГУР

Американське видання The Washington Post стверджує, посилаючись на один із документів масштабного витоку секретної інформації Пентагону про війну в Україні (справжність цих матеріалів неверифікована), нібито наприкінці січня очільник угруповання «ПВК Вагнера» Євген Пригожин «зробив Україні екстраординарну пропозицію».

За цими даними, Пригожин в обмін на відхід українських військових із Бахмута пропонував передати українській розвідці інформацію про позиції російських військових.

Речник Путіна, коментуючи цю публікацію, дав зрозуміти, що у Кремлі не вірять The Washington Post.

У ГУР відмовилися це коментувати.

Про це і не тільки у програмі Свобода Live:

  • ЗСУ дістають тепер до Луганська і ліквідують бойовиків

Нові вибухи у Луганську: так званий очільник силового блоку бойовиків Ігор Корнет у важкому стані, заявляє ватажок угруповання «ЛНР» Пасічник. Як пишуть російські медіа, вибух стався у салоні краси. Семеро поранених - включно із Корнетом.

Що відбувається і як це повпливає на ситуацію на окупованій Луганщині?

  • «Коаліція винищувачів»

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак поговорили у Лондоні про створення «коаліції винищувачів». Триває європейське турне Зеленського. Пряме включення із Лондона.

  • Справа Романа Червінського

Ексрозвідник Роман Червінський залишиться під вартою: рішення Київського апеляційного суду. Його заарештували наприкінці квітня: у справі йдеться про спробу викрадення російського літака, що на думку слідства, призвело до обстрілу аеродрому. Перевищення повноважень чи помста за «вагнергейт»?

  • Президентські вибори у Туреччині: буде другий тур

Чинний президент Реджеп Таїп Ердоган та спільний кандидат від опозиції Кемаль Киличдароглу змагатимуться у другому турі 28 травня. На парламентських виборах у Туреччині перемагає альянс Ердогана.

Пряме включення із Туреччини.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG