Доступність посилання

ТОП новини

Харківська ОДА дала гроші на зарплати працівникам свого офіційного вісника


170 тисяч гривень видання «Слобідський край» отримає за рахунок вільних залишків обласного бюджету, повідомила на сесії облради голова бюджетної комісії Людмила Немикіна.

Ці гроші, за словами голови облради Сергія Чернова, дозволять повністю погасити борги із зарплати перед колективом видання.

Натомість депутати від фракції комуністів заявили, що вже до кінця року перед «Слобідським краєм» виникне нова заборгованість у 120 тисяч гривень і обласній раді треба шукати нові джерела фінансування.

Голова обласної ради тим часом наполягає, щоб колектив видання подав йому бізнес-план роботи на кінець цього та увесь наступний рік.

«У мене дуже багато зауважень до ефективності роботи і використання коштів. У тому числі і тих, які надходять від господарської діяльності. Тому, якщо буде необхідність, ми повернемось до цього і в листопаді, і в грудні, але наперед давати можливість давати всім, як то кажуть, жити приспівуючи, це не правильно в умовах кризи», – сказав Сергій Чернов.

23 вересня журналісти офіційного видання Харківської обласної ради та облдержадміністрації – газети «Слобідський край» – оголосили акцію протесту. Номер газети вийшов із білими шпальтами та зверненням до читачів. Журналісти таким чином вимагали поновити фінансування видання. Вже півроку колектив газети не отримує заробітну плату.
XS
SM
MD
LG