Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко пишається українцями і Україною


У вітанні Юлії Тимошенко з Новим 2010 роком вона перелічила низку здобутків минулого 2009 року, яких, за словами голови уряду, «досягли разом ми з вами».

Серед цього згадано й те, що «саме в цьому році в Україні народилася рекордна кількість немовлят за всі часи незалежності».

«Тому я від усього серця дякую Вам, дорогі мої, за нашу спільну роботу, за розуміння, за мужність. Я пишаюся вами і зроблю все для того, щоб жити вам стало краще і спокійніше», – заявила вона.

«Україна – живе! Україною варто пишатися. Наша свята земля об’єднує всіх нас, і нам під силу зсунути гори, тільки б трошки миру та спокою. І він прийде. Тому я ні на мить не сумніваюся в тому, що вже дуже скоро Україна стане лідером і окрасою Європи. Я знаю – так буде!» – мовиться в вітанні, що оприлюднене одночасно на сайті Кабінету Міністрів, сайті Блоку Юлії Тимошенко, який є водночас і сайтом її партії «Батьківщина», а також на особистому сайті Тимошенко.

Прем’єр-міністр, лідер Блоку Юлії Тимошенко і партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» є також кандидатом на Президента на виборах 2010 року.
XS
SM
MD
LG