Доступність посилання

ТОП новини

Невідомі пограбували студію Паралімпійського комітету


Національний паралімпійський комітет просить Міністерство внутрішніх справ розслідувати пограбування своєї медіа-студії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національного комітету спорту інвалідів.

«Національний паралімпійський комітет України звертається до нового керівництва МВС України із проханням невідкладних дій і вживання відповідних заходів для пошуку злочинців і повернення майна... і головне – унікальної інформації, що стосується досягнень українських паралімпійців», – йдеться в повідомленні.

Національний комітет спорту інвалідів не уточнює, коли саме відбулося пограбування, однак заявляє, що з медіа-студії, яка приймала інформацію про перебіг Х зимових Паралімпійських ігор у канадському Ванкувері, вкрали сервери з повним обсягом інформації про перемоги паралімпійців, носії з матеріалами про паралімпійський і дефлімпійський рух, спеціальне обладнання, комп’ютери, фото- і відеокамери.

Паралімпійські ігри у Ванкувері відбувалися з 12 по 21 березня.

Українські спортсмени завоювали 5 золотих, 8 срібних і 6 бронзових медалей, розділивши в загальнокомандному заліку 3 місце з паралімпійською збірною Канади.
XS
SM
MD
LG