Доступність посилання

ТОП новини

Колесніков критикує проект реконструкції «Олімпійського»


Віце-прем’єр-міністр України Борис Колесніков висловив низку критичних зауважень щодо проекту реконструкції стадіону «Олімпійський» у Києві в рамках підготовки до проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

Після ознайомлення з перебігом будівельних робіт, урядовець висловив претензії до розташування місць на трибунах і розміщення рекламних щитів. «Із 69 тисяч місць з шести тисяч футболу не видно. Правильним рішенням було б вчасно знести стадіон і побудувати новий, але це вже неможливо за термінами... Дуже пологі трибуни, якби будували новий стадіон, треба було б зробити більш гострий кут, і все було б видно, але про вболівальників не подбали. Чотири перших ряди – взагалі нічого не видно», – сказав віце-прем’єр.

Він також повідомив, що в п’ятницю в уряді відбудеться спеціальна закрита нарада з питання «Олімпійського».

При цьому, за словами урядовця, всі відставання за термінами реконструкції вдасться надолужити до вересня. «Враховуючи погодні умови, це цілком можливо», – сказав віце-прем’єр.

Раніше міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін заявив, що темпи реконструкції Національного спортивного комплексу «Олімпійський» до Євро-2012 відстають від затвердженого графіку на 5 місяців.

Реконструкція стадіону почалася 1 грудня 2008 року.
XS
SM
MD
LG