Доступність посилання

ТОП новини

Адвокат Луценка: суд знову відмовив у порушенні кримінальної справи проти Сергія Вовка


Суддя Сергій Вовк
Суддя Сергій Вовк
Голосіївський районний суд Києва вдруге скасував постанову про порушення кримінальної справи (за ухвалення неправосудних рішень) проти судді Печерського райсуду столиці Сергія Вовка, який брав участь у винесенні вироку екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку та колишньому виконувачу обов’язків міністра оборони Валерію Іващенку. Про це повідомив адвокат Луценка Олексій Баганець.

«За наявною у мене інформацією, Голосіївський суд вдруге скасував постанову про порушення кримінальної справи проти Вовка», – сказав адвокат.

За його словами, матеріали справи були повернуті після цього до прокуратури міста, у провадженні якої перебувала справа проти вказаного судді.

«Прокуратура міста може оскаржити рішення суду в апеляційному порядку, а може відмовитись від цього начебто у зв’язку з відсутністю підстав», – зауважив Баганець і додав: «Скоріш за все, на 99% так це і буде – тобто останнє».

Як зазначив адвокат, за його джерелами, відповідне рішення Голосіївського райсуду було ухвалено або за день до винесення вироку Іващенку, або після цього.

Сергій Вовк був головуючим суддею у справі, порушеній проти колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. 27 лютого Печерський райсуд Києва визнав колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка винним у скоєнні посадових злочинів і засудив до 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
XS
SM
MD
LG