Доступність посилання

ТОП новини

Керівництво колонії у Харкові заявляє про погрози на його адресу через Тимошенко


Керівництво Качанівської колонії, де відбуває покарання Юлія Тимошенко, заявляє, що на його адресу надходять погрози з боку прихильників колишнього прем’єра.

Як повідомив журналістам начальник Харківського обласного управління Державної пенітенціарної служби Євген Бараш, з 24 квітня на мобільні та домашні телефони представників керівництва колонії надходять погрози від невідомих, які обіцяють помститися за Юлію Тимошенко.

Перший заступник начальника колонії Андрій Коваленко, якого захист колишнього прем’єра називає одним із безпосередніх учасників побиття Тимошенко, заявив журналістам, що ніколи не застосовував силу проти ув’язненої.

Як заявили у колонії, Андрій Коваленко, а також заступник начальника охорони виправного закладу Андрій Парамей, на адресу якого також надходять погрози, були змушені звернутися в обласне управління МВС із проханням розібратися з цим.

Андрій Парамей розповів журналістам, що особисто супроводжував Тимошенко у лікарню, а також допоміг їй спуститися сходами до машини швидкої допомоги. За його словами, коли він доставив колишнього прем’єра у палату харківської лікарні, вона йому подякувала і «все було нормально».

24 квітня Юлія Тимошенко у своїй заяві написала, що під час примусового доправлення її у лікарню 20 квітня співробітники колонії застосували проти неї силу. Тимошенко також розповіла, що знепритомніла у колонії й отямилася вже у лікарні.
XS
SM
MD
LG