Доступність посилання

ТОП новини

Аеропорт «Бориспіль» евакуйовували через дзвінки психічно хворого


Міжнародний аеропорт «Бориспіль» біля Києва в вівторок евакуйовували через телефонні дзвінки про замінування летовища, які, як з’ясувалося, здійснила психічно неврівноважена людина, повідомила міліція.

За інформацією прес-служби головного управління Міністерства внутрішніх справ у Київській області, після двох дзвінків із таким попередженням приблизно на півгодини евакуювали близько 5 тисяч людей із трьох терміналів аеропорту, але оперативно-технічні служби нічого не виявили. Евакуація спричинила пасажирам певні незручності, але не призвела до затримок рейсів.

А в прес-службі головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві додали, що людину, яка телефонувала на летовище з громадських таксофонів у Києві, вже затримали, і нею виявився 29-річний киянин, який перебуває на психіатричному обліку. Чоловік зізнався, що телефонував саме він, але не зміг пояснити причини цього. За рішенням суду постановою слідчого його помістили на примусове лікування.

За даними міліції, цей же чоловік на початку місяця вже заявляв телефоном про нібито замінування станцій метро та інших місць у Києві.
XS
SM
MD
LG