Доступність посилання

ТОП новини

Міліція продовжує перевіряти причетність Мазурка до інших злочинів


Правоохоронці продовжують перевіряти причетність Ярослава Мазурка до скоєння інших злочинів і встановлюють усі обставини вбивства охоронців торговельного центру «Караван» у Києві.

«Слідство зібрало досить матеріалів і доказів, щоб заявити, що злочин у ТЦ «Караван» скоїв саме Мазурок, і що вбитий чоловік, труп якого було знайдено, дійсно належить Мазурку. У цьому сумнівів немає», – сказав заступник керівника головного слідчого управління МВС України в Києві Олександр Гончаров.

При цьому, за його словами, правоохоронці продовжують розслідувати обставини цієї справи. «Провадження не закрито. Перевіряють причетність Мазурка до скоєння інших злочинів», – наголосив Гончаров.

За його словами, слідству необхідно уточнити співучасників злочину, джерела придбання зброї й інші деталі, а також необхідно відповісти «на багато запитань, щоб не виникало жодних сумнівів».

Наприкінці вересня невідомий убив із пістолета трьох охоронців торговельного центру «Караван» у Києві, які намагалися затримати його за підозрою у крадіжці. Правоохоронці заявили, що підозрюваним є чоловік на ім’я Ярослав Мазурок. У листопаді в одному з лісопарків Києва знайшли тіло застреленого чоловіка, який, за версією міліції, вчинив самогубство. За повідомленнями, дружина Мазурка впізнала в ньому тіло свого чоловіка. Адвокат сім’ї Мазурків уже заявляв, що на Ярослава «повісять» іще низку вбивств.
XS
SM
MD
LG