Доступність посилання

ТОП новини

Ми проведемо референдум і розпустимо цих ідіотів – регіонал Колесніченко про блокування


Депутат Верховної Ради Вадим Колесніченко
Депутат Верховної Ради Вадим Колесніченко
Депутат з фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко твердить, що проведення референдуму з питання розпуску парламенту може розв’язати проблему блокування роботи Верховної Ради. Про це він сказав у прямій відеотрансляції на сайті Радіо Свобода.

«Проведемо референдум і розпустимо цих ідіотів, які навіть не розуміють, що вони таким чином дестабілізують ситуацію в Україні», – відзначив Колесніченко.

«Клоунам, які порушуючи Кримінальний кодекс, вимагають виконання закону, треба щонайменше до лікаря звертатися», – сказав регіонал на адресу своїх колег з опозиційних фракцій.

За словами Вадима Колесніченка, законних підстав повертатися до питання про призначення виборів у Києві немає, це можна зробити лише на наступній сесії парламенту.

Опозиційні фракції Верховної Ради заблокували роботу парламенту 2 квітня – після того, як фракція Партії регіонів не підтримала призначення на 2 червня виборів столичного міського голови і депутатів Київської міської ради.

Опозиція вимагає виконати три умови: призначити дату виборів у столиці, поставити на голосування питання про скасування пенсійної реформи та недовіру уряду Миколи Азарова.
XS
SM
MD
LG