Доступність посилання

ТОП новини

У Маріуполі залишається понад 100 тисяч людей – мер


«Близько 160 тисяч, за визнанням відомих людей, які мешкають у Маріуполі (в умовах – ред.), в яких неможливо жити, бо немає взагалі нічого: ні світла, ні тепла»
«Близько 160 тисяч, за визнанням відомих людей, які мешкають у Маріуполі (в умовах – ред.), в яких неможливо жити, бо немає взагалі нічого: ні світла, ні тепла»

У блокованому російськими військами Маріуполі залишається понад 100 тисяч людей – про це повідомила міська рада із посиланням на мера Вадима Бойченка.

Бойченко, як передає пресслужба Маріупольської міської ради, заявив про неохідність повної евакуації з міста.

Читайте також: З Маріуполя та міст Луганщини евакуювали 1 100 людей – Верещук

«Достатньо багато людей перебуває у Маріуполі, точно за 100 тисяч людей. Близько 160 тисяч, за визнанням відомих людей, які мешкають у Маріуполі (в умовах – ред.), в яких неможливо жити, бо немає взагалі нічого: ні світла, ні тепла», – заявив Бойченко.

Маріупольська міська рада також оприлюднила контакти посольств України в сусідніх країнах для тих жителів міста, яких примусово вивезли до Росії. Міська влада закликала вивезених містян повідомити свої дані найближчому посольству України.

Читайте також: У Будапешті вшанували пам’ять загиблих у драмтеатрі Маріуполя

За даними міської влади, в місті, заблокованому російськими військами, загинули щонайменше 2,3 тисячі людей, але багато хто може перебувати під завалами. У місті бракує води (ще напочатку березня люди топили сніг, зараз і його немає), їжі, немає жодних комунікацій і зв’язку.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG