Доступність посилання

ТОП новини

Суд над Лазаренком перенесли на осінь


Мар’яна Драч Суд над Лазаренком перенесли на осінь

Прага, 7 липня 2003 року - Суд над Павлом Лазаренком в Америці переносять на 14 жовтня. Про це сказала радіо “Свобода” помічник Федерального прокурора США Марта Берш, не назвавши причин такого рішення. Раніше судовий процес над колишнім українськими прем‘єром планували розпочати у серпні. Вірогідно, що така затримка пов‘язана із опитуванням свідків в Україні, яке ще не завершилося.

Марта Берш також піддала сумніву заяву адвоката Павла Лазаренка в Україні Марини Долгополої про те, що Лазаренко вільно пересувається по Сан-Франциско і нещодавно навіть спілкувався з представниками української діаспори. За словами Марти Берш, це мало ймовірно. Американський прокурор також висловила здивування, звідки беруться джерела для таких повідомлень. У відповідь Марина Долгопола каже, що має інформацію з перших рук: "Це я чула від нього."

Радіо “Свобода”, зі свого боку, наразі не знайшло представників діаспори, які спілкувалися з Лазаренком. Екс-прем‘єра звинувачують у відмиванні в Америці 114 мільйонів доларів, а він заперечує свою вину.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG