Доступність посилання

ТОП новини

«Окремі командири» і «певні прорахунки» в Авдіївці: кого і що саме має на увазі Сирський


«У окремих командирів виявлені певні прорахунки», – сказав Сирський після перевірки на Авдіївському напрямку
«У окремих командирів виявлені певні прорахунки», – сказав Сирський після перевірки на Авдіївському напрямку
  • Де на фронті «найгарячіше»?

«Особливо напружена ситуація склалася на Авдіївському та Запорізькому напрямках, де російські штурмові підрозділи намагаються прорвати оборону наших військ і захопити населені пункти Тоненьке, Орлівка, Семенівка, Бердичі, Красногорівка», – повідомив головнокомандувач ЗСУ Сирський за результатами перевірки оперативно-тактичного угруповання «Донецьк» у частинах, які тримають оборону на Авдіївському напрямку.

  • Шукають «стрілочників»? Про які «прорахунки командирів» каже Сирський?

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив про прорахунки командирів на Авдіївському напрямку. Водночас похвалив підрозділи 3-ї штурмової та 25-ї окремої повітряно-десантної бригад, які відкинули війська РФ із околиць Орлівки. Також Сирський розповів про жорсткі бої в районі Вербового та Роботиного.

Чи справді це бойові командири прорахувалися під Авдіївкою?

  • Буданов: Росія дійсно дізналася план контрнаступу

Очільник ГУР Кирило Буданов визнав, що Росія дійсно отримала доступ до планів українського контрнаступу. Де прорахувалися командири під Авдіївкою? Чи є у владі російські інформатори? як реагуватиме Кремль на появу західних військ в Україні?

  • «На все экранах страны»: що Путін наговорив у своєму «посланні»?

Президент Росії Путін звернувся із щорічним посланням до Федеральних зборів Росії.

У відповідь на ідею Макрона відправити війська в Україну пригрозив «трагічними наслідками». Говорив про бойову готовність ядерних сил Росії та підтримку громадянами РФ війни проти України. Промову транслювали у кінотеатрах.

Що хотів сказати Путін перед березневими виборами? Чи визнає Захід його легітимність? І чи сприятиме це падінню режиму Путіна?

Про це і не тільки дивіться у програмі Свобода Live:

Форум

XS
SM
MD
LG