Доступність посилання

ТОП новини

Коронавірус: число загиблих сягнуло 425, захворіли понад 20 тисяч


Перевірка температури пасажирів авіарейсу, який прибув із Китаю
Перевірка температури пасажирів авіарейсу, який прибув із Китаю

Китайська влада повідомила 4 лютого про ще 64 смертельних випадки від коронавірусу 2019-nCoV. Таким чином, загальне число померлих від цієї хвороби сягнуло 425, захворіли майже 20 з половиною тисяч людей.

Керівництво Китаю визнало помилки у першій реакції країни на новий смертельно небезпечний респіраторний вірус. Постійний комітет Політбюро Компартії Китаю 3 лютого визнав, що національна система дій у надзвичайних ситуаціях має поліпшитися. «У відповідь на недоліки, які були виявлені у відповідь на цю епідемію, ми повинні вдосконалити нашу національну систему управління надзвичайними ситуаціями та наші здатності у вирішенні невідкладних та небезпечних завдань», – повідомляє офіційне інформаційне агентство «Сіньхуа» з посиланням на керівників владної партії.

Уряд також заявив, що «терміново» потрібне медичне обладнання та хірургічні маски, захисні костюми та захисні окуляри, повідомляє AFP.

Пасажирів рейсу із Китаю перевірили в аеропорту Києва – відео
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:50 0:00

Епідемія, яку Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) визнала глобальною надзвичайною ситуацією, виникла в грудні в столиці провінції Хубей місті Ухань. Про версії походження нової хвороби читайте тут.

XS
SM
MD
LG