Доступність посилання

ТОП новини

У Києві анонсували штрафи для роботодавців за порушення карантину в офісах


Від 5 квітня Київ посилює карантинні заходи через збільшення хворих на COVID-19, зокрема, зачиняють дитсадки, школи, громадський транспорт працюватиме по спецперепустках
Від 5 квітня Київ посилює карантинні заходи через збільшення хворих на COVID-19, зокрема, зачиняють дитсадки, школи, громадський транспорт працюватиме по спецперепустках

У Києві в рамках посилення карантинних норм штрафуватимуть роботодавців за недотримання протиепідемічних правил у закритих приміщеннях, де працюють люди, заявив в ефірі телеканалу «Україна 24» начальник головного управління Держпродспоживслужби у Києві Олег Рубан.

«Сьогодні основне завдання – зменшити мобільність населення, не допустити в організованих колективах скупчення перебування в закритих приміщеннях. Тому що ми сьогодні фіксуємо щодня антирекорд захворюваності, смертності серед людей саме в організованих колективах, які уникають протиепідемічних заходів у закритих приміщеннях», – пояснив він.

За словами Рубана, влада Києва вестиме жорсткий моніторинг організованих колективів у закритих приміщеннях.

«Будуть уже наполягати із застосуванням відповідних нормативних актів щодо обмеження роботи деяких організованих колективів. Тому що ми на минулому тижні моніторили організовані колективи. На жаль, 85% колективів працювали в повному обсязі, в приміщеннях не дотримуються дистанції, режиму носіння масок. Тому ми будемо штрафувати таких роботодавців мінімум на 34 тисячі гривень. Що стосується невиконання протиепідемічних заходів – будемо направляти правоохоронні органи для вжиття негайних заходів», – додав він.

Від 5 квітня Київ посилює карантинні заходи через збільшення хворих на COVID-19, зокрема, зачиняють дитсадки, школи, громадський транспорт працюватиме по спецперепустках.

Жорсткий локдаун у столиці. Що думають кияни? (Відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:05:48 0:00

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG