Доступність посилання

ТОП новини

Бренди компанії LʼOréal можуть повернутися до Росії


Торгівля косметикою, фото ілюстративне
Торгівля косметикою, фото ілюстративне

Бренди косметики та парфумерії Lancome, Yves Saint Laurent та Giorgio Armani повернуться на російський ринок, стверджують у міністерстві промисловості та торгівлі Росії. Тому їх виключили зі списку товарів для паралельного імпорту, що ввозяться до країни без дозволу власників торгових марок, повідомляє 7 листопада державна інформагенція «РИА Новости».

Москва включила бренди Lancome, Redken, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani та Kerastase до списку товарів для паралельного імпорту на початку серпня. У відомстві тоді пояснили це тим, що до торгових мереж надходила недостатня кількість продукції цих брендів.

Французька косметична компанія LʼOréal, яка володіє брендами Lancome, Redken та Kerastase, а також лініями косметики та парфумерії Yves Saint Laurent та Giorgio Armani, на момент публікації повідомлення російської влади не коментувала.

У звʼязку з російським вторгненням в Україну багато міжнародних компаній зупинили свою діяльність у Росії, зупинивши й імпорт продукції з-за кордону. Серед них виробник косметики та парфумерії Estee Lauder Companies, якому належать такі бренди як МАС, Estee Lauder, Clinique, Bobbi Brown, Ordinary, Le Labo та інші.

У липні стало відомо, що російський ринок залишить британська косметична мережа Lush. Усі 50 її магазинів у Росії будуть закриті. У рамках паралельного імпорту продукцію Lush ввозити неможливо, оскільки власник бренду веде гуртову торгівлю лише зі своїми партнерами.

XS
SM
MD
LG