Доступність посилання

ТОП новини

МВС: пошукові роботи в Новогродівці завершені, виявлені фрагменти тіл ідентифікували


Війська РФ вночі 30 листопада поцілили в триповерховий будинок у Новогродівці на Донеччині
Війська РФ вночі 30 листопада поцілили в триповерховий будинок у Новогродівці на Донеччині

Пошукові роботи на місці ракетного удару Росії в Новогродівці, Донецька область, завершені, повідомило Міністерство внутрішніх справ 8 грудня.

За повідомленням, криміналісти встановили особи всіх членів родини, яка загинула внаслідок удару.

«Один із знайдених на місці обстрілу фрагментів тіла належить 33-річній жінці, яку шукали тиждень. Особу загиблої встановили за допомогою ДНК-аналізу. Раніше поліцейські ідентифікували її чоловіка та 8-річну доньку», – заявляє міністерство.

Читайте також: Удар РФ по Новогродівці: місцева влада повідомила про виявлення фрагментів тіл, які неможливо ідентифікувати

За підсумками МВС, через удар російської ракети загинули п’ятеро людей: молода родина та двоє чоловіків 62 та 55 років.

Війська РФ вночі 30 листопада поцілили в триповерховий будинок у Новогродівці на Донеччині. Одразу було відомо про двох загиблих внаслідок удару. У МВС повідомляли, що під завалами ще може залишатися родина: 33-річна жінка, 38-річний чоловік і 8-річна дівчинка.

4 грудня, на п’ятий день пошуково-рятувальної операції, під завалами будинку виявили тіло дитини. Згодом начальник Новогродівської міської військової адміністрації Олександр Шевченко повідомив, що на місці удару виявили фрагменти тіл, які неможливо ідентифікувати.

Форум

XS
SM
MD
LG