Доступність посилання

ТОП новини

Офіс президента повідомив, скільки абонентів залишилися без електроенергії через ранкові удари


Кирило Тимошенко нагадав, що сили протиповітряної оборони збили 18 ракет
Кирило Тимошенко нагадав, що сили протиповітряної оборони збили 18 ракет

Російські ракетні удари призвели до відключення електроенергії в низці областей України, повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко 22 жовтня.

«Ворог продовжує бити по енергетичних об’єктах в різних областях нашої країни. Станом на зараз внаслідок ракетних ударів в Хмельницькій області відключено 672 000 абонентів, в Миколаївській – 188 400, у Волинській області – 102 000, в Черкаській – 242 000, в Рівненській – 174 790, в Кіровоградській – 61 913 та Одеській – 10 500», – заявив Тимошенко.

Він нагадав, що сили протиповітряної оборони збили 18 ракет.

Читайте також: Кулеба після ранкових ракетних ударів знову закликав партнерів надати Україні ППО

«Фахівці одразу починають ремонтні роботи на місцях ураження! Світло буде! Не забувайте про економію!» – закликав представник Офісу президента.

Компанія «Укренерго» повідомила раніше, що пошкодження від ракетних ударів співставні з тими, яких Росія завдала в ході обстрілів 10-12 жовтня.

Президент Володимир Зеленський днями заявив, що Київ робить все, щоб отримати «більше сучасних та ефективних систем ППО й ПРО».

Вранці 22 жовтня російські війська завдали ракетного удару по низці областей України. У кількох містах, в тому числі Хмельницькому, на Волині, Миколаївщині та Одещині, є перебої з електропостачанням. Кілька людей отримали поранення, інформації про загиблих наразі немає.

XS
SM
MD
LG