Доступність посилання

ТОП новини

У поліції розповіли про стан постраждалих внаслідок пожежі в «Токіо-Стар»


Заступник мера Одеси Андрій Котляр повідомив, що вцілілі постояльці готелю шукають свої речі на місці пожежі
Заступник мера Одеси Андрій Котляр повідомив, що вцілілі постояльці готелю шукають свої речі на місці пожежі

Більшість постраждалих, яких госпіталізували внаслідок пожежі в одеському готелі «Токіо-Стар», перебувають у тяжкому стані, повідомив начальник Головного управління Національної поліції Одеської області Олег Бех.

За його даними, серед сімох осіб, яких доставили до опікового відділення міської лікарні №10, є 10-річна дівчинка з опіками 12% тіла та отруєнням продуктами горіння.

Інші постраждалі також мають опіки 1 і 2 ступенів, в деяких випадках – опіки верхніх дихальних шляхів. Серед них – 20-річний військовослужбовець, який також у тяжкому стані.

Читайте також: Зеленський і Гройсман прокоментували пожежу в одеському готелі​

Один із постраждалих, громадянин Литви, відмовився від госпіталізації. Серед госпіталізованих до 10-ї лікарні є ще один іноземець – громадянин Сьєрра-Леоне.

Крім того, двох людей доставили до Лікарні водників. Обидва в тяжкому стані, один із них, 22-річний чоловік, має 40% опіку верхніх дихальних шляхів, важкий опіковий шок, перебуває в реанімації.

Заступник мера Одеси Андрій Котляр заявив, що вцілілі постояльці готелю шукають свої речі на місці пожежі, повідомляє кореспондент Радіо Свобода. Після того їх планують розселити в одному з міських санаторіїв.

Вночі проти 17 серпня в готелі «Токіо Стар» в Одесі загорівся другий поверх, внаслідок пожежі загинули вісім людей, десятьох госпіталізували.

Раніше власник будівлі, де розташований готель «Токіо-Стар», Вадим Чорний заявив про готовність понести відповідальність, якщо його провина у пожежі буде доведена.

Начальник поліції Одеської області Олег Бех 17 серпня повідомив, що поліція ще встановлює причини займання і розглядає три версії.

XS
SM
MD
LG