Доступність посилання

ТОП новини

Вночі сили ППО збили 18 дронів-камікадзе та ракету Х-59 – командування


Також вранці 1 грудня повітряна тривога через загрозу ударних дронів була оголошена на півночі України. Про наслідки цієї атаки наразі не повідомлялося
Також вранці 1 грудня повітряна тривога через загрозу ударних дронів була оголошена на півночі України. Про наслідки цієї атаки наразі не повідомлялося

Російські війська атакували Україну дронами типу Shahed та ракетами Х-59 вночі 1 грудня, заявляє командування Повітряних сил вранці в п’ятницю.

За даними командування, атака дронів здійснювалася з мису Чауда в окупованому Криму та російського Приморсько-Ахтарська. Ракети запускали з повітряного простору окупованої Херсонщини.

«Усього ворог застосував дві КАР Х-59 та 25 ударних БпЛА «Shahed-136/131». Основний напрямок удару – південь та схід країни. До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Сил оборони України», – заявляють Повітряні сили.

Читайте також: Нічна атака РФ: Повітряні сили повідомили про збиття 14 дронів-камікадзе

Військові повідомляють про збиття 18 ударних безпілотників та однієї керованої авіаційної ракети Х-59. Сили протиповітряної оборони працювали в Миколаївській, Херсонській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Також вранці 1 грудня повітряна тривога через загрозу ударних дронів була оголошена на півночі України, зокрема, в Києві. Про наслідки цієї атаки наразі не повідомлялося.

Російські військові регулярно атакують українські населені пункти з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, РСЗВ. Москва, попри докази та свідчення, з початку повномасштабного вторгнення заперечує обстріли цивільних в Україні.

Форум

XS
SM
MD
LG