Доступність посилання

ТОП новини

Волинська область: голова ОВА повідомив про ракетні удари по нафтобазі


Мер Луцька Ігор Поліщук раніше попросив місцевих жителів залишатися в укриттях і не публікувати фото та відео з місця вибухів
Мер Луцька Ігор Поліщук раніше попросив місцевих жителів залишатися в укриттях і не публікувати фото та відео з місця вибухів

Російські війська завдали ракетних ударів по нафтобазі на Волині, повідомив голова обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко увечері 27 березня.

«Щодо вибухів, що пролунали. Це були ракетні удари по нафтобазі. Повітряна тривога триває. Будьте в укриттях!» – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Через російську агресію пошкоджені 264 лікарні, 13 із них знищені повністю – Ляшко

Мер Луцька Ігор Поліщук раніше попросив місцевих жителів залишатися в укриттях і не публікувати фото та відео з місця вибухів.

Раніше голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив про знищення нафтобази у Львові, в яку 26 березня влучила ракета російських військ.

Російське масштабне військове вторгнення в Україну триває від ранку 24 лютого. Російські війська завдають авіаударів по ключових об’єктах військової та цивільної інфраструктури, руйнуючи аеродроми, військові частини, нафтобази, заправки, церкви, школи та лікарні.

Читайте також: «Друга Чорнобаївка». Яка російська техніка була на аеродромі Мелітополя до удару ЗСУ?

Обстріли житлових районів ведуться з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Колони бронетехніки російської армії намагаються оточити Київ та кілька обласних центрів неподалік російського кордону.

Росія заперечує, що веде проти України загарбницьку війну на її території та називає це «спеціальною операцію», яка має на меті «демілітаризацію і денацифікацію».

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG