Доступність посилання

ТОП новини

Новорічне привітання Зеленського: «будь-яка армія по той бік кордону нас не лякає»


Неабияка армія по наш бік кордону нас захищає, сказав Зеленський
Неабияка армія по наш бік кордону нас захищає, сказав Зеленський

Президент Володимир Зеленський у своєму новорічному привітанні заявив, що будь-яка армія по той бік кордону не лякає Україну.

«Нас лякали всередині країни. І лякали ззовні. Але будь-яка армія по той бік кордону нас не лякає, бо неабияка армія по наш бік кордону нас захищає», – сказав Зеленський.

Окремо Зеленський згадав про кримських політв’язнів, які «не втратили гідності й говорили правду в Криму, за що втратили свободу».

Український президент вважає, що в минулому році завдяки проведенню «Кримської платформи» питання деокупації вдалося повернути у світовий порядок денний.

«Ми можемо сказати: ми повернули Крим у світовий порядок денний, щоб колись могли сказати: ми повернули Крим в Україну. І як важливо повернути всіх полонених. Усіх», – сказав глава української держави.

Читайте також: Найбажанішим подарунком на Новий рік українці назвали романтичну подорож – опитування

Днями президент Росії Володимир Путін у своєму привітанні глав держав та урядів іноземних держав з Новим роком висловив сподівання на «ефективний російсько-американський діалог».

Багато великих міст у світі другий рік поспіль скасовують чи обмежують новорічні святкування у той час, як поширення штаму коронавірусу «омікрон» сприяє рекордним рівням зараження COVID-19 у більшій частині світу.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.
XS
SM
MD
LG