Доступність посилання

ТОП новини

Представники «Азова» заявляють про штурм будівництва у Святошинському провулку у Києві


У Києві представники громадянського корпусу «Азов» штурмують будівництво у Святошинському провулку, повідомляє прес-служба організації.

«Триває штурм незаконної забудови на Святошинському провулку, 3. Палають шини. Цивільний Корпус АЗОВ не має наміру відступати», – йдеться в повідомленні.

Поліція наразі не коментує ситуацію.

6 вересня у Святошинському провулку 2 мали відбутися громадські збори щодо вирішення питання із забудовником, який, за словами жителів, незаконно привласнює прибудинкову територію. Проте під час зборів між невідомими, які ще напередодні заблокували автостоянку з автомобілями місцевих жителів, та ветеранами батальйону «Донбас», які виступили на боці місцевих жителів, виникла сутичка.

Крім того, вчора на місце цих подій прибув народний депутат Семен Семенченко. Він та ветерани бойових дій на Донбасі намагалися пройти на територію автомобільної стоянки, яку заблокували невідомі. На місці забудови сталися сутички.

Поліція через події на будівництві у Святошинському провулку 6 вересня відкрила три кримінальні провадження за фактом перешкоджання депутатській діяльності, травмування поліцейського та за фактом хуліганських дій.

XS
SM
MD
LG