Доступність посилання

ТОП новини

Співробітника СБУ шпиталізували після побиття депутатом – Гітлянська


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Співробітника Служби безпеки України шпиталізували із черепно-мозковою травмою після того, як його при виконанні службових обов’язків побив депутат Верховної Ради України, повідомила у Facebook речниця СБУ Олена Гітлянська.

За даними спецслужби, СБУ разом із Генпрокуратурою викрили «багатомільйонне розкрадання» бюджетних коштів посадовцями Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області, організоване через комерційні структури, підконтрольні одному з народних депутатів. Коли оперативно-слідча група СБУ прибула для проведення обшуків в офісах комерційних структур на Хмельниччині, власники фірми викликали сорок охоронців для вчинення опору оперативникам СБУ.

Як написала Гітлянська у Facebook, Національна поліція України проведе розслідування не лише за фактом бійки, а також щодо залучення депутатом для спротиву процесуальним діям правоохоронців декількох десятків «тітушок».

«У свою чергу, СБУ триматиме на контролі розслідування цього інциденту. Ми будемо жорстко реагувати на силовий тиск. Ніхто не може, навіть прикриваючись депутатським мандатом, безкарно здійснювати напади на наших співробітників», – написала речниця СБУ. Імені народного депутата вона не назвала.

За даними Служби безпеки, наразі тривають обшуки в Службі автомобільних доріг, комерційних структурах і за місцями проживання фігурантів справи.

XS
SM
MD
LG