Доступність посилання

ТОП новини

#Точно: 92,2 мільйона гривень витратять на утримання й ремонт урядових будівель цього року


На утримання і ремонт урядових будівель протягом року з державного бюджету планується витратити 92,2 мільйона гривень. Така інформація міститься в офіційному паспорті бюджетної програми «Обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності Кабінету міністрів України», повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

Зокрема, на утримання Будинку уряду й інших адміністративних будівель відведено 49,1 мільйона гривень. На проведення капітального ремонту Будинку уряду, Клубу КМУ й інших об’єктів відведено 43,1 мільйона гривень. За ці гроші до кінця року мають бути оновлені , зокрема, горище, велика зала засідань, ліфт, пожежна система, урядові автомийка й автозаправка.

Загалом до кінця року за бюджетною програмою «Обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності КМУ» з бюджету мають витратити 398,4 мільйона гривень. Окрім ремонтів, уряд планує оновити власну телекомунікаційну систему й електронний документообіг. Уже на травень у річному плані господарсько-фінансового департаменту секретаріату Кабінету міністрів України містяться закупівлі обладнання для модернізації серверної архітектури центру обробки даних уряду за 18 мільйонів гривень та обладнання для модернізації інтегрованої телекомунікаційної системи Будинку уряду за 11 мільйонів гривень.

За бюджетною програмою «Здійснення законотворчої діяльності Верховної Ради України», до кінця року з бюджету мають витратити 625,3 мільйона гривень.

XS
SM
MD
LG