Доступність посилання

ТОП новини

СБУ має чимало матеріалів про підготовку провокацій на День незалежності – Грицак


Василь Грицак
Василь Грицак

Служба безпеки України має чимало матеріалів про підготовку провокацій на День незалежності, заявив на брифінгу у Києві голова відомства Василь Грицак, передає кореспондент Радіо Свобода.

«В роботі у нас є чимало матеріалів, де йдеться про те, що є, скажімо так, нехороші люди або групи, які готуються зіпсувати свято. У різний спосіб можна зіпсувати свято, мова навіть не йде про терористичні акти», – повідомив він.

СБУ робить усе можливе, щоби свята пройшли без інцидентів – Грицак (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:31 0:00

За словами Грицака, СБУ має дуже хорошу взаємодію із Національною поліцією та Національною гвардією і готова протидіяти цим загрозам.

«У нас декілька разів на день проходять спільні наради: вранішні доповіді до 9-ї години і вечірні після 12-ї ночі. Сьогодні ми з Кононенком Віктором, моїм заступником, з роботи поїхали о пів на другу ночі. І це нормальний стандартний режим напередодні свят», – зазначив голова служби безпеки.

Раніше 23 серпня СБУ повідомило про знешкодження вибухівки, встановленої в Івано-Франківську під пішохідним мостом.

Як повідомлялось напередодні, підтримувати правопорядок в Україні під час урочистостей 23–24 серпня будуть 15 тисяч працівників Нацполіції, Нацгвардії, Державної прикордонної служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій. За словами заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового, це відбувається через імовірність атак з метою дестабілізації ситуації під час урочистостей.

XS
SM
MD
LG