Доступність посилання

ТОП новини

Експертиза ДНК встановила, що в «Каравані» вбивав Мазурок і знайдене тіло саме його


Міністерство внутрішніх справ повідомило сьогодні, що отримані результати експертизи ДНК у кримінальній справі про вбивство охоронців у торговому центрі «Караван» у Києві підтвердили: злочин вчинив саме підозрюваний Ярослав Мазурок, а знайдене в лісопарку тіло з ознаками самогубства – саме його.

Як повідомило управління зв’язків із громадськістю МВС, на дослідження були передані зразки матеріалу, вилученого у Мазурка вдома, на місці скоєння вбивства у торговому центрі, а також зразки, вилучені у нього самого. Результати експертизи свідчать, що саме ця особа скоїла цей злочин.

Крім того, на взутті, яке вилучили в нього за місцем проживання, знайшли кров, що належала одному з охоронців. На предметах, вилучених за місцем проживання його родичів, теж знайшли ДНК, яка відповідає крові, що належить Мазуркові.

Тому на сьогодні міліція довела, що саме Мазурок був у торговому центрі «Караван» і скоїв цей злочин. Крім того, правоохоронці наразі перевіряють причетність цієї особи до скоєння цілої низки нерозкритих злочинів із застосуванням вогнепальної зброї, мовиться в повідомленні.

Наприкінці вересня невідомий убив із пістолета трьох охоронців торговельного центру «Караван» у Києві, які намагалися затримати його за підозрою у крадіжці. Правоохоронці заявили, що підозрюваним є чоловік на ім’я Ярослав Мазурок. Понад тиждень тому в одному з лісопарків Києва знайшли тіло застреленого в голову чоловіка, який, за версією міліції, вчинив самогубство. За повідомленнями, дружина Мазурка впізнала в ньому тіло свого чоловіка. Адвокат сім’ї Мазурків уже заявляв, що на Ярослава «повісять» іще низку вбивств.
XS
SM
MD
LG