Доступність посилання

ТОП новини

Савченко у США заявила, що Порошенко недопрацьовує, але й вона зробила недостатньо


Надія Савченко
Надія Савченко

Президент України Петро Порошенко «недопрацьовує» у царині реформ. Про це народний депутат України Надія Савченко заявила у США, відповідаючи на запитання, чи є Петро Порошенко «другом реформ». Заява прозвучала у ході виступу в аналітичному центрі Atlantic Council. При цьому Савченко заявила, що не почувається комфортно, даючи оцінку роботі глави держави, бо сама ще не зробила достатньо.

Раніше віце-президент США Джозеф Байден, виступаючи в аналітичному центрі Council of Foreign Relations, розповів, що влада України має поспішити із запровадженням реформ, адже переконувати Європу у необхідності збереження санкцій проти Росії стає все важче.

«Думаю, що президент Порошенко та інші скажуть: я не відступаю від свого, я тисну на українців, а там в Україні була повністю корумпована система, коли я почав з ними працювати, щоб вони зрозуміли, всі хотіли би перекласти вину на жертву (агресії Росії – ред.). Тому треба, щоб ви (влада України – ред.) поводились просто зразково і тримались вірного курсу», – зазначив Байден у ході виступу.

«Іконою свободи та демократії» напередодні назвав Надію Савченко сенатор-республіканець Джон Маккейн у Twitter за підсумками особистої зустрічі із народним депутатом.

Висока оцінка Надії Савченко з боку популярного в Україні американського політика викликала зливу негативних коментарів з боку користувачів соціальних мереж.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG