Доступність посилання

ТОП новини

Голова Одеської облдержадміністрації провів зустріч з «правими»...


Голова Одеської облдержадміністрації провів зустріч з «правими»...

Одеса, 16 серпня 2001 - Голова Одеської облдержадміністрації та обласної Ради Сергій Гриневецький провів зустріч з лідерами місцевих відділень політичних партій правого політичного спектру.

Показово те, що саме ни ні, напередодні святкування Дня незалежності України, на заключну зустріч в рамках проекту “Політичний діалог” були запрошені представники партій та громадських організацій національно-демократичного напрямку. Саме вони доклали найбільше зусиль для відновлення та розбудови незалежної України.

Як наголосив на проведеній зустрічі губернатор області Сергій Гриневецький:

“Переконані, що подальша розбудова Української держави можлива лише за умов співпраці, порозуміння між гілками влади та тими політичними партіями які існують на теренах України. Вважаю, що політичний діалог, в умовах сьогодення, потрібен як органам державної виконавчої влади, місцевого самоврядування так і політичним партіям, лідерам їхніх обласних осередків”.

Під час зустрічі було порушено найбільш актуальні питання, які стосуються діяльності регіональних структур влади, співпраці з політичними силами. Голова облдержадміністрації коротко ознайомив присутніх з соціально-економічною ситуацією в Одеській області.

Далі виступили і лідери обласних організацій політичних партій. Голова регіональної організації Партії “Реформи і порядок” Володимир Курінний, приміром, порушив перед губернатором проблеми не лише формування бюджету Одеси, але й загостреної криміногенної ситуації у причорноморському місті. Учасники зустрічі говорили і про проблеми функціонування в Одесі та області україномовних навчальних закладів, засобів масової інформації. Було порушено і питання пов”язані з добудовою Одеського нафтотерміналу.

Хоча проект “Політичний діалог” свого часу було присвячено п”яти річчю Конституції України та десятій річниці незалежності України – практично вичерпав себе – спілкування між владою та політичними партіями не припиняється. Сергій Гриневецький підписав розпорядження про застування постійно-діючого органу політичної консультативної Ради. Її мета – збереження та зміцнення громадянського миру, злагоди. А це, напередодні виборів 2002 року, стає все більше актуальною проблемою.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG