Доступність посилання

ТОП новини

Михайло Бродський в Одесі


Михайло Бродський в Одесі

Одеса, 22 листопада 2001 - В Одесі побував заступник голови партії “Яблуко” Михайло Бродский. Цей візит викликав зацікавлення не лише серед журналістів, але так само серед звичайних виборців міста.

Всеукраїнська партія “Яблуко” нині є ініціатором багатьох не лише політичних, але і благодійних акцій які проводяться у причорноморському місті. Може саме тому візит Михайла Бродського викликав велике зацікавлення серед одеситів.

На зустрічі з паном Бродським було порушено чимало актуальних нині, в тому числі і економічних, проблем.

Отож, зі всіх міст України Одеса має найбільше можливостей для вдалого економічного розвитку. Так заявив Михайло Бродський на зустрічі з громадськістю міста. На його думку, у влади Одеси є значний важель. Це – одесити які за останні 20 років емігрували майже у всі країни світу. На думку Бродського, якщо закликати цих людей то вони із задоволенням вкладатимуть гроші у відродження рідного міста.

Для прикладу заступник голови партії “Яблуко” розповів про Китайську народну республіку, економічний розквіт якої став можливим завдяки допомозі бізнесменів – емігрантів.

На зустрічі було порушено і питання про те, кого партія “Яблуко” буде підтримувати на наступних виборах міського голови Одеси? За словами Михайла Бродського, активісти партії ще не визначилися.

Це питання буде розглянуто на спеціальному засіданні обласної організації.

Тим часом, їхні симпатії можливо будуть визначені ставленням кандидатів до податку на додану вартість. Як відомо, на думку”Яблука” ПДВ є чи не головним гальмом у розвитку української економіки.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG