Доступність посилання

ТОП новини

«Дронопад» в РФ: Україна заволоділа небом Росії?


Українські безпілотники пролетіли понад 400 кілометрів над територією Росії і не були збиті – зараз це топ-тема для обурення російських військових оглядачів.

Про це та інше йтиметься в ефірі Радіо Донбас.Реалії. Дивіться наживо – о 16:30 на @Радіо Свобода:

Над Росією в останню добу трапилася ціла низка повітряних інцидентів: у Туапсе горіла нафтобаза «Роснефти», яку, як пишуть російські ЗМІ, вразили два БПЛА. Двигун ще одного впав у республіці Адигея, а Білгородської області впали уламки інших типів безпілотників.

Вдень 28 лютого губернатор Підмосков'я Андрій Воробйов повідомив, що дрон упав у Підмосков'ї біля села Губастове. Російські ЗМІ написали, що впав він поряд з об'єктом «Газпрому».

Крім того, в Бєлгороді і в окупованому Росією Криму по радіо знову передали дивний сигнал повітряної тривоги – це робота хакерів, заявили в МНС Росії.

Підписуйтесь на Телеграм-канал Донбас.Реалії – ексклюзивні фото, відео та лише важливі новини!

Китай, як нещодавно писав Der Spiegel, може передати Росії ударний безпілотник ZT-180. Глава ЦРУ Вільям Бернс в інтерв'ю CBS News підтвердив, що Китай думає про постачання зброї Росії, але рішення ще не ухвалив. Голова ж ГУР України Кирило Буданов каже, що таких ознак (військової співпраці Пекіна з Москвою) не бачить.

Головні питання випуску:

Що за «дронопад» трапився в Росії?

Чи може Росія розширити свій арсенал ударних дронів?

І як Захід може утримати Китай від військової допомоги РФ?

XS
SM
MD
LG