Доступність посилання

ТОП новини

Водієві-поліцейському, який збив у Конотопі 10-річну дитину, оголошено про підозру


Начальник Конотопського відділення поліції відсторонений від виконання службових обов'язків на період проведення службової перевірки
Начальник Конотопського відділення поліції відсторонений від виконання службових обов'язків на період проведення службової перевірки

Водієві-поліцейському, який збив 10-річну дитину на пішохідному переході в Конотопі в п'ятницю, 7 червня, оголошено про підозру, він затриманий, повідомили в прес-службі поліції Сумської області.

«Водієві-поліцейському, який скоїв наїзд на дитину, оголошено про підозру за порушення правил безпеки дорожнього руху що спричинило тяжкі наслідки – ч.2 ст.286 КК України. В порядку ст.208 КПК України він затриманий», – йдеться в повідомленні на сторінці відомства в Фейсбук у ніч на суботу.

Раніше повідомили, що автомобіль начальника поліції Конотопа на швидкості скоїв наїзд на дитину, яка перебігала дорогу на пішохідному переході. Потерпілий хлопчик госпіталізований і перебуває в реанімації.

Начальник Конотопського відділення поліції відсторонений від виконання службових обов'язків на період проведення службової перевірки.

Керівництво поліції Сумщини висловило готовність сприяти та надати всю необхідну допомогу працівникам ДБР у розслідуванні даної події.

XS
SM
MD
LG