Доступність посилання

ТОП новини

«Приватбанк» відновив платежі юридичних осіб


Націоналізований «Приватбанк» відновив платежі корпоративних клієнтів та інших суб’єктів господарювання. Про це повідомила керівник мережі регіональних прес-офісів «Приватбанку» Інна Музичук на своїй сторінці в Facebook.

«Приватбанк» відновив проведення платежів корпоративних клієнтів та інших суб’єктів господарювання незалежно від дати надходження грошових коштів на рахунки», – написала вона.

Також міністр фінансів Олександр Данилюк повідомив, що націоналізований «Приватбанк» відновив платежі юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців.

Глава правління «Приватбанку» Олександр Дубілет 19 грудня припускав, що можуть виникнути певні незручності для клієнтів «Приватбанку» – юридичних осіб.

У «Приватбанку» повідомляли, що всі операції, включаючи раніше припинені, за рахунками і картками корпоративних клієнтів, обслуговуються в такому режимі – проведення видаткових операцій з рахунків допускається в межах сум, що перевищують залишок на цих рахунках станом на ранок 19 грудня, всі кредитні ліміти на рахунках, ліміти гарантованих платежів і бізнес-розстрочення обнулені або знижені до рівня заборгованості (за її наявності), а всі прибуткові операції обслуговуються без обмежень.

У «Приватбанку» зазначали, що такий регламент встановлено до початку роботи нового правління банку.

Кабінет міністрів України на позачерговому засіданні 18 грудня ухвалив рішення передати в 100-відоткову державну власність найбільший в Україні банк «Приватбанк».

Президент України Петро Порошенко вніс до Верховної Ради як невідкладний законопроект «Про банки й банківську діяльність» щодо «посилення захисту вкладників «Приватбанку». Порошенко наголосив, що держава «гарантує клієнтам «Приватбанку» недоторканність і цілісність їхніх грошей». Він також закликав клієнтів «Приватбанку» зберігати спокій.

НА ЦЮ Ж ТЕМУ

XS
SM
MD
LG