Доступність посилання

ТОП новини

РНБО затвердила основні показники держоборонного замовлення на 2018-2020 роки


Секретар РНБО Олександр Турчинов
Секретар РНБО Олександр Турчинов

Рада національної безпеки та оборони України на засіданні затвердила «Основні показники державного оборонного замовлення на 2018-2020 роки».

Як повідомляє прес-служба РНБО, проект основних показників державного оборонного замовлення на 2018-2020 роки базується на фінансовому ресурсі, визначеному в держбюджеті України на цей рік, і показниках наступних двох років, передбачених основними напрямами бюджетної політики на 2018-2020 роки

У РНБО додають, що пріоритетними напрямами державного оборонного замовлення у 2018 році має стати забезпечення Збройних сил України сучасною ракетною та бронетанковою технікою, засобами радіоелектронної боротьби, протиповітряної оборони, безпілотниками.

«Наш ОПК вже спроможний забезпечити виконання складних та масштабних програм», – сказав секретар РНБО України Олександр Турчинов, додавши, що в цьому році заплановано збільшення фінансування державного оборонного замовлення до рівня 21,3 мільярда гривень.

Раніше у Міністерстві оборони повідомляли про зростання видатків – державним бюджетом України на 2018 рік заплановані видатки Міноборони у сумі 86,6 млрд гривень. За даними начальника управління планування бюджету департаменту фінансів Міноборони Костянтина Кифоренка, загалом на безпеку і оборону передбачено 170,5 мільярдів.

XS
SM
MD
LG