У Харківській області внаслідок ракетного удару РФ загинула жінка – Синєгубов

Люди переходять дорогу біля банеру «Я люблю Харків» у Харкові, 20 вересня 2022 року, ілюстративне фото

У селищі Шевченкове Купʼянського району внаслідок ракетного удару з боку російських військових загинула 38-річна жінка, щонайменше двоє людей поранені, повідомив зранку 21 листопада голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Учора ввечері ворог завдав ракетного удару системою С-300 по смт Шевченкове Купʼянського району. Ракета влучила у 2-поверховий багатоквартирний будинок. Пошкоджено також житловий будинок поруч… Рятувальники ще розбирають завали», – повідомив чиновник у телеграмі.

За цим же повідомленням, російські військові з мінометів та артилерії обстрілювали райони населених пунктів Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів, у місті Купʼянськ обстрілами пошкоджено складські приміщення, обʼєкти цивільної промисловості.

Ударів по Харкову за минулу добу не зафіксували. Піротехнічні групи за добу знешкодили 86 вибухонебезпечних предметів.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війська РФ атакували Харківщину, дві людини отримали важкі травми – Синєгубов

15 листопада Росія завдала чергового масованого ракетного удару по Україні, випустивши понад 90 ракет, більшість з яких збили українські сили ППО. Внаслідок ударів одна людина загинула, ще шестеро людей травмовані. Також внаслідок обстрілу було пошкоджено близько 30 об’єктів – це і приватні будинки, і об’єкти критичної інфраструктури.

Після масованих ракетних атак мільйони людей залишилися без світла в Києві, Харкові, Житомирі, Львові та інших містах.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час