Доступність посилання

ТОП новини

Всіх загиблих внаслідок удару по Вінниці ідентифікували – голова ОВА


За словами голови області, завали на місці влучання ракет розібрали
За словами голови області, завали на місці влучання ракет розібрали

Тіла всіх загиблих внаслідок російського ракетного удару по Вінниці ідентифікували, повідомив у ефірі національного телемарафону голова обласної військової адміністрації Сергій Борзов 16 липня.

«На сьогоднішній ранок всі особи встановлені, і від завтрашнього дня почнуться поховання загиблих у Вінниці та області», – сказав Борзов.

Наразі з 68 постраждалих 14 людей перебувають у важкому стані, четверо – у критичному.

За словами голови області, завали на місці влучання ракет розібрали, площу розчистили від уламків ракет, пошкодженого автотранспорту та будівельного сміття.

Читайте також: Ракетний удар по Вінниці пошкодив і зруйнував 55 будинків – ДСНС

Раніше голова Вінницької ОВА Сергій Борзов повідомив, що одна з постраждалих внаслідок ракетного удару 14 липня померла в лікарні. Відтак загальна кількість жертв зросла до 24-х, 68 постраждалих продовжують лікування. Ще чотири людини залишаються в розшуку.

14 липня російські війська завдали ракетного удару по Вінниці. Крім численних жертв і трамованих, у центрі міста постраждали десятки будівель, згоріли 40 авто. У МВС повідомили, що після ракетного удару у місті затримали кілька десятків людей для перевірки.

Після удару по Вінниці президент Володимир Зеленський закликав партнерів України якнайшвидше визнати Росію «державою-терористом» та затвердити нові санкції проти РФ.

XS
SM
MD
LG