Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі зник ще один підприємець


В Одесі зник ще один підприємець

Одеса, 16 серпня 2001 - Одержати будь яку інформацію про долю підприємця Федора Каражекова не вдалося.

За інформацією яку вдалося одержати з неофіційних джерел – 2 серпня пана Каражекова затримала група осіб у цівільному. Затримування відбувалося біля будинку де жив підприємець.

Кілька осіб у цивільному начебто представила йому документи працівників міліції а потім заштовхнули до машини і зникли. Від того часу по Федора Каражекова нічого не відомо.

Спроби з”ясувати щось в управлінні МВС в Одеській області результатів не мали. У Центрі громадських зв”язків УМВС одна з працівниць відповіла коротко “у мене з цього питання інформації немає”. Нічого не змогли сказати ні у приймальні начальника МВС та у черговій частині управління МВС, в прес-центрі СБУ та черговий міської прокуратури...

Події навколо Федора Каражекова чимось нагадують сумно відомі викрадення Ігоря Свободи та Сергія Варламова, Гарика Бикова та Сергія Пономаря. Про перебіг пошукових дій мешканців Одеси не інформували, як і про слідчі дії...

Слід нагадати, що дотепер нічого не відомо і про долю колишнього директора ринку “книжка” на Грецькій площі в Одесі пана Яблонського. При досить загадкових обставинах він втік від працівників одного з підрозділів міліції.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG