Доступність посилання

ТОП новини

Івано-Франківська міська організація Соціалістичної партії України провела акцію протесту проти ймовірного підвищення цін на житлово-комунальні послуги


Івано-Франківська міська організація Соціалістичної партії України провела акцію протесту проти ймовірного підвищення цін на житлово-комунальні послуги

Івано-Франківськ, 16 листопада 2001 – Упродовж трьох годин на вічевому майдані в центрі Івано-Франківська представники міської організації Соціалістичної партії України збирали підписи на знак протесту проти ймовірного підвищення цін на комунальні послуги. Представникам СПУ вдалося зібрати лише близько півтори сотні підписів. Прикарпатські соціалісти заявили, що також готують з цього приводу звернення до Верховної Ради України.

Мер міста Івано-Франківська Зіновій Шкутяк відповів офіційною заявою на акцію, проведену соціалістами. У своєму листі до міської організації Соціалістичної партії України від повідомив, що зміна тарифів на житлово-комунальні послуги поки що не передбачається, звичайно, за умови сталих цін на енергоносії в цілій державі. Міський голова Івано-Франківська також відзначив, що обласний центр Прикарпаття не є автономною територією і зміни тарифів на житлово-комунальні послуги в бік збільшення – це лише результат тих процесів, що відбуваються в економіці країни.

Поки що ж в Івано-Франківському міськвиконкомі впевнені, що найближчі півроку вартість комунальних послуг не зміниться. Адже попереду вибори до парламенту та місцевих органів влади. Члени ж міської організації Соціалістичної партії України проведення акції протесту пояснюють тим, що упродовж минулих двох років, починаючи з січня, Івано-Франківськ зустрічав новий рік з новими підвищеними тарифами на житлово-комунальні послуги.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG