Доступність посилання

ТОП новини

Олександр Мороз про контрабанду зброєю


Олександр Мороз про контрабанду зброєю

Одеса, 6 грудня 2001 - На прес-конференції в Одесі Голова Соціалістичної партії України погодився прокоментувати скандал навколо незаконної контрабанди зброєю через українські порти.

На думку пана Мороза, “контрабанда зброї тема болюча і вона виходить за межи саме контрабанди з кількох позицій. Скажімо, що ось піймали в Італії корабель повністю завантажений зброєю. Добре. Це злочин? Злочин. Ніхто не сумнівається.

Мене цікавить скільки коштує ця зброя? І на яку копійку зріс бюджет?

Мова йде про те, що на десятки мільярдів доларів розікрали зброю яка надійшла нам у спадок з Радянського Союзу і жодної копійки з цих вкрадених грошей не надійшло у бюджет.

То що, не відомо хто це все робив?

Адже, в Україні сьогодні не можна заробити сьогодні, вкрасти можна лише. Але, вкрасти можна лише з санкцій найвищих владних інстанцій. Ось у чому причина.

І тому історія з Олександром Жуковим зрозуміла. Жуков є маріонеткою. Розмова Жукова, або знайомство з Жуковим у кабінеті Президента зафіксовано майором Мельниченком. Я це знаю і це було оприлюднено. Не я це друкував. Я друкував лише плівки пов”язані з журналістом Гонгадзе. Всі інші передані майором у слідчу комісію парламенту і як тільки прокуратура висловлюється з цього приводу, - комісія оприлюднює.

Наприклад, Президент каже: “Я не можу подати у відставку. Мене ж 16 мільйонів людей підтримали”

Тоді друкується розмова Президента, доручення Кравченку, Деркачу і іншим де розмова зводиться до такого: “І скажіть цим головам колгоспів, що або дадуть голосів стількі скільки треба, або будуть сидіти у в”язниці...”

Повертаючись до проблеми зброї, я думаю, що це питання ширше, особливо у світлі світового тероризму. Скільки було зброї, куди вона потрапляла? – це ще теми майбутнього, думаю, що не далекого майбутнього.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG