Доступність посилання

ТОП новини

Влада в Одесі прагне уникнути відповідальності


Влада в Одесі прагне уникнути відповідальності

Одеса, 27 травня 2002 - Прихильники нинішнього Одеського міського голови Руслана Боделана провели сьогодні вранці пікетування обласної прокуратури. Вони ж ініціювали збір підписів під зверненням до Президента України Леоніда Кучми.

“Мир та спокій у місті знову опинились під загрозою. Невдалі політики та підприємці для задоволення власних амбіцій відчайдушно прагнуть дестабілізувати ситуацію в місті. Під приводом захисту демократії вони прагнуть повернути ситуацію жаху часів 1998 року, коли резонансні злочини стали нормою для Одеси. Вони ганьблять наше місто” – наголошено у зверненні до Президента України. Автори звернення закликали припинити акції на підтримку перевиборів в Одесі наголосивши, що вже обрали 31 березня 20002 року “гідних людей”.

Голова парламентського комітету з питань боротьби з оргзлочинністю та корупцією , народний депутат Юрій Кармазин повідомив, що саме нині в Одесі триває розслідування злочинів пов'язаних із фальсифікацією виборів в Одесі 31 березня 2002 року. Тим часом, є факти тиску невідомих осіб на людей які давали свідчення про грубі порушення виборчого Законодавства.

Коментуючи спрямоване сьогодні Президенту України Звернення групи мешканців Одеси прихильної до нинішнього міського голови Руслана Боделана Юрій Кармазин наголосив:

“Складено це звернення було на Думській площі. Більше того, мені відомо, що зараз на Думській площі, де розташовано будинок мерії, дано вказівки всім ЖЕКам давати телеграми до Києва у різні інстанції, до Генеральної прокуратури та адміністрації Президента.

Але, це дуже добре. Адже відомо, що саме на злодієві капелюх горить...

Я можу сказати, що там все зроблено з точністю до навпаки. Так як порушували Законність одеські суди та прокуратура, той підхід, який було продемонстровано, це якраз говорило, що зґвалтовано було волю одеситів.

Якраз сьогодні триває розслідування злочинів, які замовлялися цим режимом. Саме тому, триває таке протистояння. Вони побоюються.

Згадане Звернення є спробою перекласти все зі здорової голови до хвору.

Я зараз маю відомості, що слідчий , який веде справу фальсифікованих виборів є такою, що Він поздавав адреси всіх людей які давали свідчення про фальсифікації на виборах, писали до Генеральної прокуратури та до Комітету, який я очолюю. Це вже називається службовим злочином.

Невідомі люди вже ходять і залякують свідків, погрожують.

Але, рано чи пізно правда все одно буде відома громадськості. Її неможливо заховати.

Фальсифікації були настільки відвертими...

Приміром, лише в Одесі судді призначали депутатів у Ради різних рівнів...Такого ще не було ніде. Матеріали які я знаю, які читав, у мене волосся піднімалося вгору. Саме тоді я зрозумів, чому вони все нині продають. Вони прагнуть узурпувати владу в Одесі й уникнути відповідальності...”

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG