Доступність посилання

ТОП новини

Огляд: “Микола Мельниченко: Мої нові “бомби” незабаром почнуть вибухати”


Огляд: “Микола Мельниченко: Мої нові “бомби” незабаром почнуть вибухати”

Київ, 14 листопада 2002 - Боротьба президента України з опозицією вступила у новий етап. Дачний. Річ у тім, - пояснює газета “Вечірні вісті” – що за Олександром Морозом як за колишнім головою Верховної Ради пожиттєво закріплена державна дача. І за несприятливим збігом обставин знаходиться вона саме навпроти дачного комплексу Леоніда Кучми. Змиритися з таким сусідством глава держави не може. І, як наслідок, - пише газета, - дача Олександра Мороза була послідовно відключена від каналізації, гарячої води, газу, опалення, а з минулого тижня – ще й від електрики. Температура в будинку лідера соціалістів – поступово наближається до нульової. Згадується, що Леонід Данилович неодноразово звинувачував опозицію у відсутності моралі. Випадок з дачею Олександра Мороза показує моральний та інтелектуальний рівень самого “гаранта”. Якою б великою не була б неприязнь до лідерів опозиції, не варто президентові опускатися до рівня комунальної кухні. Про це – наголошується в статті “Олександра Мороза вирішили заморозити”.

А в публікації “Новий прем’єр – нова біда?” оповідається про деякі не зовсім однозначні досягнення у керівництві краєм донецького губернатора Віктора Януковича, котрий нині претендує на прем’єрську посаду.

Докладніше про кар’єру і зв’язки Віктора Януковича, а також про амбіції першого віце-прем’єра Олега Дубини розповідає дописувач газети “День”. Публікація має заголовок “Штрихи до портретів”.

Повертаючись до оцінки рівня вчинків та авторитету нинішнього президента України, важко оминути увагою публікацію в газеті “Сільські вісті”. Ії автор народний депутат України Іван Бокий оцінює рейтинг популярності Леоніда Кучми, як “нижче плінтуса”... Брехня і фальш стали його торговою маркою. І чому дивуватись, що для того, аби піднести свого скомпрометованого президента, режим вдається до фальшивого зведення його на п’єдестал за допомогою курасів, табачників чи ще когось там.”

А для того, аби уникнути численних фальсифікацій, які, на жаль, не можуть бути використані в політиці, вже винайдено певний захисний голографічний елемент. Як стверджують його винахідники – використання цього знака допоможе захистити товари та документи від підробки, він також сприятиме витісненню неякісних товарів, захисту прав споживачів та авторських прав. Докладніше - на першій шпальті газети “Молодь України” у рубриці “Купуйте українське”.

Увагу ж газети “Україна молода” привернули деякі заокеанські україномовні тижневики, котрі опублікували інтерв’ю з колишнім майором служби безпеки України Майором Мельниченком. Ознайомитися зі скороченим виглядом цієї розмови можна в статті “Микола Мельниченко: Мої нові “бомби” незабаром почнуть вибухати”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG