Доступність посилання

ТОП новини

Корчинський: Нам не потрібна «Наша Україна», у нас є «Братство».


Сергій Собуцький

Дмитро Корчинський спростовує інформацію про те, що він мав намір дати своїй партії назву «Наша Україна». Як повідомляє прес-служба Дмитра Корчинського, заява депутата Олександра Морозова – чистої води провокація, що містить перекручені факти. «Ми ні на мить не збиралися змінювати назву нашої громадської організації. Нам не потрібна «Наша Україна», тому що у нас є «Братство».

«Наша Україна» - це вже політичний бренд. Не знаю, чи зареєстрований він у Державному департаменті інтелектуальної власності, але у будь-якому випадку – назва «Наша Україна» є політичною власністю Ющенка. І в той час, коли весь цивілізований світ бореться за дотримання авторських прав, ми не вважаємо за можливе претендувати на нього. Та нам це й не потрібно. З’ясування того, чи потрібно і чи своєчасно називати ту або іншу партію брендовим ім’ям «Наша Україна» - це внутрішня справа блоку Ющенка. Ми переконливо просимо цей блок, що входять до нього політичні сили не втягувати «Братство» в свої внутрішні розбирання», - говориться в заяві прес-служби Дмитра Корчинського.

Раніше депутат з фракції «Наша Україна» Олександр Морозов повідомив «Українську правду», що партія «Реформи і порядок» змінила назву на партію «Наша Україна», щоб зупинити провокацію з боку партії «Братство» Дмитра Корчинського. «Була інформація, що «Братство» збиралося взяти назву «Наша Україна». Тому щоб зарезервувати цей бренд прийнято правильне рішення перейменувати «ПРП» в «Нашу Україну», - сказав Морозов.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG